Your language is different than Danish. Switch to English:
Gratis fragt  ·  30 dages retur
 

Returnering / Reklamation

Det er ikke altid, at det man har bestilt lever op til det billede, man havde i hovedet. Derfor skal du selvfølgelig kunne returnere din vare, hvis den ikke lever op til dine forventninger.

Har du spørgsmål vedr. returnering, reklamation eller noget tredje, opfordrer vi til at istedet kontakte os via vores kontaktformular.

Hvor længe kan jeg returnere min vare?

Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter, du har modtaget eller afhentet den. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den.

Husk at du altid selv har ansvaret for pakken indtil, vi har modtaget den.

Hvordan returnerer jeg min vare?
Vil du returnere din vare, skal du først udfylde formularen til venstre. Derefter skal du sende den retur med den vedlagte kvittering eller en kopi af den. Du sender varen til:

Design Group (retur)
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre
Danmark

Forsendelse
Vi anbefaler at du fremsender din returpakke med et trackinglink således at alle parter kan se hvor langt pakken er nået og hvornår den er udleveret til os. Så længe pakken ikke er udleveret til Just Spotted kan vi ikke give pengene tilbage.

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.
Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted. Du skal selv betale fragtomkostninger vedrørende returnering.

Se disse populære produkter
  Til oversigt