Juleinformation

December står for døren, og dermed også julegaveindkøb og ønskesedler.
Vi vil gerne gøre det nemt for dig at købe dine julegaver hos os - eller den anden vej rundt, at få familien til at købe din julegave her.

Hvor længe kan jeg returnere en julegave?

Det er ikke altid, at det man man får lever op til det billede, man havde i hovedet. Derfor skal du selvfølgelig kunne returnere din julegave, hvis den ikke lever op til dine forventninger.

Vi har derfor udvidet vores bytte- og returneringsperiode til 1. februar 2016.

Bortset fra det, så fungerer returnering som på almindelig vis. Du kan læse mere om returnering af varer her.

Hvornår er sidste frist for juleindkøb, så jeg modtager pakken inden juleaften?

Vi ved godt, at mange venter med at købe julegaver til sidste øjeblik, men husk at bestille i julegaver i god tid. Jo før du bestiller desto mere sikker kan du være på at pakken når frem i tide :)

Vi bestræber os på at sende din pakke afsted så hurtigt som muligt. PostDanmark garanterer, at hvis du lægger en bestilling senest fredag d. 18. december 2015 inden kl. 14.00 vil du med sikkerhed modtage din pakke inden d. 24. december.

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores butik på Vesterbro, som holder åbent helt frem til onsdag d. 23. december kl. 15.00.

Hjælp! Jeg er i tvivl om hvad, jeg skal købe i gave?

Du kan altid være sikker på at give en gave alle kan lide ved at købe vores gavekort til Just Spotted. Gavekortet kan printes selv eller blive sendt i en flot sort metalramme.

Vi vil også hjertens gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Kom forbi butikken, eller kontakt os på casper@justspotted.dk, så kan vi sammen finde årets bedste gave :)

Kan jeg lave en ønskeliste?

Hos Just Spotted ønsker vi at gøre det nemt for dig at samle dine julegaveønsker, uanset om det er fra vores butik eller andres. Når du har fundet en vare, du ønsker dig, skal du blot klikke på det røde pakkeikon i venstre side. Så samler den alle dine ønsker på tværs af butikker, som du så kan sende til familie og venner.

Glædeligt jul,
Emilie & Casper