Vores lille butik

Vores butik
Har du læst historien bag Just Spotted? Hvis du har, ved du, at det hele startede med et mindre impulskøb over nettet. Det blev til sitet her, og i 2014 kunne vi så åbne vores egen butik på Vesterbro i København – siden da har tingene virkelig taget fart!

Den lille butik med det store lager
Vi får hele tiden nye kunstnere under vingerne, og vi har slet ikke plads til så mange plakater i butikken! Derfor har vi et stort lager et hemmeligt sted i Danmark, og det er her du kigger ind når du besøger os på nettet.

I butikken har vi et nøje udvalgt sortiment bestående af de mest populære motiver, fotokunst serier fra Beautiful World og CPH Studio Selected, special rammer fra Moebe og Ferm Living, og vores egne stilfulde rammer i aluminium, kobber og messing, og de lækre egetræsrammer. Sidst, men ikke mindst, så har vi altid en bredt udvalg af rabatplakater.

Det sker jo, at en plakat ryger på gulvet, får en fold eller et hak i et hjørne, og nogen gange er kunstneren bare ikke helt tilfreds med farverne. Hvis sådan en kan reddes ved, at vi kommer den i en flot ramme, så gør vi det, og det er rabatplakaterne: Plakat inkl. ramme til halv pris.

Her på siden har vi altså alt det vi ikke har plads til i butikken. Til gengæld leverer vi til dig uden beregning – der tager højest 3 dage – og så har du 30 dages fuld returret.

Arrangementer
Selvom det er en lille butik, så er den levende, og vi arbejder hele tiden på, at det skal være et spændende og inspirerende sted at komme – for vi elsker at få besøg! Vi laver blandt andet arrangementer en gang i mellem, hvor du har mulighed for at møde kunsterne i butikken og se dem arbejde med deres værker.

Butikken ligger på Oehlenschlægersgade 13, Vesterbro, København.
Vi kan kontaktes i åbningstiden på tlf. 93 86 80 30

Åbningstider
Fredag: 

12.00 - 18.00

Lørdag & Søndag
11.00 - 16.00

Mandag - Torsdag samt Helligdage: 

Lukket
 Danmark