"Lær din plakat at kende"

Der gemmer sig historier i alle vores plakater. Og dem vil vi gerne fortælle. Derfor sætter vi i en ny række indlæg fokus på historien bag.

I vores første indlæg går vi bag om den populære og smukke Faunascapes-serie.

Bjørnen, ulven, hjorten, uglen, egernet, vaskebjørnen, ræven eller kaninen – WhatWeDo har stor succes med deres Faunascapes-serie, hvor de kombinerer smuk natur med dyremotiver.

”Vi bor midt i byen, så for os er naturen meget dragende.”

Hanne Scheel Mikkelsen er den ene halvdel af arkitekt- og designerparret bag WhatWeDo. Hanne forklarer, at hun og Tobias finder naturen dragende, måske fordi de selv bor midt i København.

Parret startede med at trykke motiverne på træ, da de gerne ville have noget, der gik i ét med naturen. Men de fandt hurtigt ud af, at motiverne også var flotte på papir. Og så længe det var genbrugspapir, kunne de godt gå med til det, fortæller Hanne.

Hun og Tobias laver alle deres plakater i fællesskab. Han er grafisk designer, og hun har et godt øje for at sætte detaljerne sammen.

Hvis du vil lære Hanne, Tobias og deres kunst bedre at kende, kan du snart møde dem til en længere snak om kunst og design her på bloggen.